GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Årets svängigaste julshow till Kalmar – ”Kaxigt utlovat”

Den 26 november kommer The Boppers till Kalmarsalen för en julshow. Den gör de ihop med Brolle och Rockabilly Fabulous och tillsammans utlovar de årets svängigaste julshow.
Publicerad 25 november 2021
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

– Det är ganska kaxigt utlovat, eller hur? Men det här kommer bli så bra känner vi. Det är en kombinerad julshow och rock n' roll-show, så det blir inte bara jullåtar, säger Matte Lagerwall från The Boppers.

The Boppers, som varit ett band sedan 1977 och släppt ett tjugotal album, följer nu upp sin succéturné från 2019. De ska resa runt med showen till totalt 17 städer i Sverige från norr till söder.

– Det känns jättekul att återigen köra. Vi satsar för fullt och vi är så taggade! Kosläppsturnén hade vi tänkt kalla den men det gick inte hem helt och hållet..

Tanken var egentligen att ”The Greatest Rock’n’Roll Christmas Show”, som den fick heta istället, skulle gått av stapeln förra året, men det satte pandemin stopp för och konserterna fick ställas in.

Hur har det senaste 1,5 året varit för er musiker sedan covid-19 bröt ut?

– Det har varit oerhört tråkigt, helt enkelt. Det har varit svårt att hitta inspirationen och något att göra. Men man får anpassa sig efter vad som gäller och göra något bra utav det. Vi har jobbat med nya låtar och börjat planera för nästa Boppersalbum, säger Matte Lagerwall, och fortsätter,

– Sedan har vi fått ledigt två somrar på raken för första gången sedan man var 17 år, och umgåtts med familjen, så visst har det funnits mycket positivt också.

Med sig på turnen har The Boppers alltså artisten Brolle, samt den rutinerade tjejtrion Rockabilly Fabulous. Brolle har flera hits i bagaget och har bland annat haft stor succé med sin egen show "Elvis, Killer Cash & Me". Han har lovat att bjuda på några riktiga julklassiker. Rockabilly Fabulous är tre kvinnor med erfarenhet från Melodifestivalen, Let's Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit.

– Det blir jättekul att göra det här ihop med dem. Vi har längtat efter att repa, att komma ut och lira och möta publiken. Det känns fantastiskt att ha något att se fram emot, säger Matte Lagerwall.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.