GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Artisterna som kommer till Kackelstugan i sommar

Det blir en fullsmockad konsertsommar på Kackelstugan.
Markus Krunegård på Kackelstugen 2019.
Markus Krunegård på Kackelstugen 2019.
Foto: Linus Gunnarsson

I och med att regeringen lättar på restriktionerna kommer det att bli mellan 30-40 spelningar utomhus på Kackelstugan i sommar. Spelningarna kommer att genomföras på ett coronasäkert sätt med sittplatser med avstånd.

Och det blir en väletablerad uppsättning artister som kommer att stå på Kackelstugans scen. Klara artister är Markus Krunegård, Sarah Klang, Loreen, Måns Zelmerlöv, Moneybroher, Tomas Andersson Wij, Myra Granberg samt Anna Ternheim och Uno Svenninson, det rapporterar Ölandsbladet.

Fler artister kommer att presenteras senare i veckan.

– Det är helt fantastiskt. Jag har förberett en del men det är ändå bråda dagar för att hinna med allt som behöver göras. Vi kommer att ha utomhuskonserter på en större yta än tidigare och följer alla restriktioner och rekommendationer. Den första konserten blir den 2 juli men det blir inte lika många konserter som tidigare år, säger Pelle Aldestam, bokningsansvarig på Kackelstugan till Ölandsbladet.

Läs mer