GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Avantgardet avslutar turné på hemmaplan – med tre spelningar

Avantgardet sparkar in portarna på Söderport i Kalmar och bjuder in till tre konserter på tre dagar.
Publicerad 15 september 2021 • Uppdaterad 15 september 2021
Rasmus Arvidsson under spelningen i Kalmarsalen 2019.
Rasmus Arvidsson under spelningen i Kalmarsalen 2019.
Foto: Linus Gunnarsson

Det hyllade livebandet Avantgardet släpper den 17 september sin sjätte fullängdsplatta – Smash and Grab. Det blir startskottet för bandets första turné sedan 2019 och som vana trogen avslutar man i Kalmar. Det blir inte bara en avslutningskonsert, utan tre. Den 16, 17 och 18 december står bandet på Söderports scen för sprakande spelningar.

– Senast vi spelade på Söderport sålde två kvällar slut på mindre än en vecka så vi är väldigt glada över att kunna erbjuda tre spelningar. Det är alltid en otrolig känsla att spela på hemmaplan och efter att ha haft två riktigt fina kvällar i Kalmarsalen 2018 och 2019 ser vi väldigt mycket fram emot att komma tillbaka till ett så pass litet, intimt och svettigt ställe som Söderport. Vi kommer ju ha tre skivor släppta sedan senast vi spelade och redan innan det gjorde vi oss kände för våra långa och energiska spelningar. Därför är det inga problem att bjuda på tre olika och unika spelningar med olika låtar men med samma energi, svett och allsång, säger Rasmus Arvidsson, sångare och frontperson i Avantgardet, i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps den 16 september.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.