GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Även Musik på Larmtorget flyttas fram

”Idag har vi fattat det tråkiga beslutet att flytta fram sommarens Musik på Larmtorget”, meddelar Destination Kalmar på fredagen.
Publicerad 16 april 2021 • Uppdaterad 16 april 2021
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Andreas Leffler/Mostphotos

Pandemin och restriktionerna som följer den gör att arrangemanget med gratiskonserter två kvällar i veckan under högsäsongen får utebli i sommar, precis som förra året.

”Om pandemiläget ser bättre ut framåt sensommaren hoppas vi istället på att kunna genomföra några av musikkvällarna då eller under tidig höst”, förklarar Destination Kalmars vd Åke Andersson i ett pressmeddelande.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.