GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Banankontaktsmusikal med Trazan och Banarne till Kalmar

Det vankas premiär för familjemusikalen Trazan & Banarne – Banankontakt.
Publicerad 13 oktober 2021
Foto: Mikael Eriksson / Rithuset

Manuset är skrivet a ingen mindre än Lasse Åberg själv, men i rollerna som Trazan och Banarne ser vi nu Christian Åkesson och Nassim Al Fakir.

Barnprogrammet Trazan och Banarne sändes första gången i jullovsmorgon 1976 och har sedan dess var ett av Sveriges genom tiderna med kända barnprogram. Den nya musikalen tar det hela ett snäpp längre med nya karaktärer som ondskans härskarinna Fröken Öken, den oberäkneliga Herr Kameleont och den köttätande växten Roger. Allt inramat av Electric Banana Bands populära låtar.

Den 27 november kommer musikalen till Kalmar och Kalmarsalen för två föreställningar samma dag.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.