unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Barnens favoriter intar Kalmarsalen

Duran & Mollan fick i somras ställa in alla sina planerade föreställningar i Kalmar. Nu kommer en ny chans för dess trogna publik att dansa loss till favoriter som Händerna upp och Studsa som en boll.

Söndagen den 25 september spelar nämligen Duran & Mollan två föreställningar i Kalmarsalen. Lokalen får endast ta in 50 personer per förställning med anledning av coronaviruset, men trots det väljer Duran och Mollan-gänget att genomföra föreställningarna.

– Besökarna får känna sig trygga då Kalmarsalen noga har mätt ut avstånden mellan bänkarna och besökarna som sitter två och två, säger Vaktis, som spelas av Martin Rydell.

Till föreställningarna kan publiken förvänta sig en medryckande föreställning med dans, allsång och en helt ny egenskriven låt.

Duran & Mollan-gänget består av Anna och Martin Rydell, Ida Seve och Niklas Brevestedt.