GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Filmtipset

Batman i pigg ny tappning

Publicerad 17 juli 2022
Detta är en recension i Kalmarposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Foto: Spotify

Batman Unburied (Podcast, Spotify)

Det hör inte till vanligheterna att jag i den här sektionen tipsar om något som inte innehåller en enda bildruta men den här veckan känns det nödvändigt. Alla som har någon form av intresse för Batman, allas vår mörkrets riddare, måste lyssna på podcasten "Batman Unburied". I denna tiodelade berättelse (som tack vare det storslagna arbetet med ljudbild och ljudeffekter snarare känns som radioteater än en traditionell podcast) möter vi en helt ny version av karaktären där en del spännande friheter har tagits med den välkända mytologin. Jakten på en seriemördare med magstarkt bestialiska metoder är otroligt uppslukande.

Titelkaraktärens röst görs av Winston Duke och han är helt fenomenal (och unik!) i rollen, likaså Lance Reddick som Thomas Wayne och Gina Rodriguez som Barbara Gordon. Ohyggligt spännande, kuslig och beroendeframkallande rakt igenom.

Viktor Jerner