GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Beslutet fattat: Musik på Larmtorget ställs in

– Det är jättetråkigt, men eftersom den första konserten skulle ha ägt rum redan den 9 september var vi tvungna att fatta ett beslut, säger Destination Kalmars vd Åke Andersson.
Publicerad 31 augusti 2021 • Uppdaterad 31 augusti 2021
Kalmarfavoriterna Larz-Kristerz har haft otur i år. Två gånger skulle de spela här, dels på Larmtorget och dels på Fredriksskans. Bägge evenemangen har nu ställts in.
Kalmarfavoriterna Larz-Kristerz har haft otur i år. Två gånger skulle de spela här, dels på Larmtorget och dels på Fredriksskans. Bägge evenemangen har nu ställts in.
Foto: Pressbilder/montage

När KalmarPosten pratade med Åke Andersson för ett par veckor sedan var beskedet att man avvaktade besked från regeringen, besked om och när restriktionerna skulle lätta och möjliggöra den allmänna sammankomst som Musik på Larmtorget är.

Men beskedet har ännu inte kommit och nu ger man upp.

"Vi hoppades in i det sista på att kunna genomföra dem, men eftersom konserterna har fri entré och är öppna för alla måste vi först nå nästa steg i nedtrappningen av restriktioner och där är vi tyvärr inte ännu”, skriver Åke Andersson i ett pressmeddelande på tisdagsmorgonen.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.