Annons

Betnér och Hallberg till Kalmar med massiva turnén

Till våren får Kalmar teater besök av Magnus Betnér och Nisse Hallberg när de åker ut på massiv dubbelturné i 60 städer. Showen går under namnet Betnér & Hallberg – Bränner ner huset och den 9 mars 2024 kommer de till Kalmar.
Publicerad 26 oktober 2023
Betnér & Hallberg – Bränner ner huset
Betnér & Hallberg – Bränner ner huset

De är två av Sveriges främsta storytellers inom standup och de kommer ta med publiken på en ”åktur längs det råa, självutlämnande och äkta”.

I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor med humor och i debatter. Han har sedan början av 2000-talet synts i diverse tv-produktioner och på otaliga scener runt om i landet.

Nisse Hallberg är transparent med sina brister och ventilerar dessa på scen till publikens skratt. Han är flerfaldigt nominerad i Svenska Stand Up-Galan och vinnare av Årets Föreställning 2022 med soloshowen Tomten Är Ensam.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons