GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bluesband gör comeback på Söderport

Efter fyra års uppehåll gör bluesbandet The Chargers comeback och spelar på Söderport i Kalmar.
Publicerad 20 april 2022
Foto: Sammy Solstad

The Chargers är ett band från Kalmar och Mönsterås med omnejd. Bandet startade som ett projekt med namnet The Project och under sommaren 2016 deltog bandet i två stycken ”Blues contests” i samband med Mönsterås Roots & Blues Festival samt Borgholm Blues & Rock Festival. Responsen var enorm och bandet vann publikens pris i Mönsterås och både publikens och juryns pris i Borgholm.

Under 2018 lades bandet på is, men nu gör man comeback med en spelning på Söderport den 23 april. Arrangör av konserten är Bluesföreningen Crossroads.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.