GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då blir det musikkväll i Trekanten: ”Betydligt större namn”

I fjol arrangerade Trekantens byalag för första gången en musikkväll för samla och göra något kul för Trekantenborna. Det blev så pass uppskattat att man kör vidare på konceptet – nu större än tidigare.
– Vi tänkte att det här måste vi vidareutveckla till något större, säger Lina Andersson, ledamot i Trekantens byalag.
Publicerad 29 juni 2022
Lina Andersson, ledamot i Trekantens byalag.
Lina Andersson, ledamot i Trekantens byalag.Foto: Pressbild

Bakgrunden till Musikkväll i Trekanten är att man ville hitta på något för folk efter alla pandemirestriktioner. En kväll med lokala artister och annan underhållning. När man planerade årets musikkväll ville man slå på stora trumman.

– Vi sökte bidrag, bland annat från Kalmar kommun med bygdepeng och sponsorbidrag. Det har gjort att vi har kunnat få in betydligt större namn i år, säger Lina Anderson.

Artisterna som kommer att uppträda på Musikkväll i Trekanten är Duran & Mollan, Abalone Dots, Lasse-Trofast & Dagge samt Martin Rolinski – sångaren i BWO.

– Det är fantastiskt att vi har fått ihop det här gänget. Vi ville ha en bra bredd och generationsöverskridande underhållning så att det är något för alla.

Martin Rolinski kommer även att vara konfrencier under kvällen.
Martin Rolinski kommer även att vara konfrencier under kvällen.Foto: Pressbild

När Martin Rolinski nappade på förfrågan om att uppträda i Trekanten blev Lina väldigt glad.

– Jag var tvungen att betona att det är ett jättelitet samhälle, men han sa bara att det ska bli så himla roligt.

Nu hoppas Lina och resten i byalaget att det kommer att bli en publikfest den 27 augusti då musikkvällen går av stapeln.

– Ingen dröm är för liten, man måste tro på sin idé. Det kommer bli fantastik roligt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.