GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då blir det roligt och läskigt för de små barnen på Byteatern

Kalmar • Publicerad 13 oktober 2022
Föreställningen Skogen.
Föreställningen Skogen.Foto: Linda Himsel

Föreställningen Skogen riktar sig till barn i förskoleålder och deras vuxna. Det är med utgångspunkt från barns egna tankar om rädslor och läskigheter som regissören Hedvig Claesson byggt upp ett musikaliskt äventyr för barn från tre år.

"Tillsammans tar de två sig genom en hinderbana av roliga, oväntade, musikaliska rädslor i form av ljud”, så lyder beskrivningen av föreställningen.

Föreställningen spelas på Byteatern den 19 november.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.