Annons

Då håller Robert Gustafsson låda i Kalmar

Kalmarbekantingen Robert Gustafsson som ofta kallas för Sveriges roligaste man och i höst står han på scenen i Kalmarsalen med föredragsshowen ”Robert Gustafsson håller låda 2.0.
Publicerad 27 augusti 2023
Robert Gustafsson
Robert GustafssonFoto: Sara Jonasson

Det fanns en risk att Robert Gustafsson inte hade blivit den älskade underhållare han är. Som liten ville han nämligen bli skrothandlade, men hans nyfikenhet gjorde att han öppnade dörrar som andra såg som stängda. Detta och mer får man som publik ta del av i komikerns föredragsshow ”Robert Gustafsson håller låda 2.0”

”Det här underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dessa till synes stängda dörrar och framför allt - att ha styrkan att ta sig igenom för att se vad som väntar på andra sidan. Vi får även en inblick i Roberts process när han skapar sina olika karaktärer och unika framträdanden. Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, intresserande, entusiasmerande och till viss del utmanar den även sin publik till att fundera på sin egen tillvaro”, lyder beskrivningen av showen.

Föreställningen äger rum i Kalmarsalen den 20 oktober.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons