”Danskt medium” och tre andra svenska komiker kommer till Kalmar

Humorkalaset Christmas är namnet på turnépaketet som ska få svenskarna att skratta i vintermörkret.
Publicerad 14 september 2021 • Uppdaterad 15 september 2021
Karsten Torebjer (Patrik Larsson), Johan Glans, Christoffer Nyqvist och Ann Westin tar sin julkuliga show till Kalmar.
Karsten Torebjer (Patrik Larsson), Johan Glans, Christoffer Nyqvist och Ann Westin tar sin julkuliga show till Kalmar.Foto: Pressbild

”Det känns som att det var igår vi körde Humorkalaset, trots att det snart är två år sen. Och det känns så himla roligt att få vara med och ta svensk standup ut på vägarna igen och möta publik.Dessutom med en bra samling komiker. Folk behöver skratta nu. Det ska vi se till att folk får göra”, säger Johan Glans i ett pressmeddelande.

Glans är en av fyra komiker på Humorkalaset Christmas. Övriga tre är Ann Westin, Christoffer Nyqvist och Karsten Torebjer - Patrik Larssons populära karaktär som danskt medium.

Christoffer Nyqvist är nyast i gänget. Han har gjort sig ett namn med sin standup, på TikTok och Instagram. 2019 var han med i ”Släng dig i Brunnen” och 2020 nominerades Nyqvist till ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan.

Totalt besöker turnén 13 orter. Den 28 november kommer de till Kalmar och Kalmarsalen.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.