unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

De gör en digital konsert från Kalmar teater

På lördag blir det konsert med Titti Sjöblom, Ehrling Eliasson och Camerata Nordica i en digital sändning från Kalmar teater.
Foto: Linus Gunnarsson

Titti Sjöblom och hennes man, gitarristen och sångaren Ehrling Eliasson kommer att bjuda på populära låtar från svunna tider. Programmet som framförs är döpt till ”Vårat gäng” och innehåller schlagers och visor som skrevs på 30-, 40- och 50-talen. Med sig under konserten har man musiker ur Camerata Nordica.

– Musik är den bästa medicinen – det har vi fått höra och uppleva många gånger. Och vi tycker det är viktigt med musik för alla åldrar. Det är fantastiskt att framträda tillsammans med Camerata Nordica och med fina arrangemang av Nils Petter Ankarblom och sist men inte minst att få sjunga i Kalmar, där mamma föddes för snart 100 år sedan, säger Titti Sjöblom, dotter till Alice Babs, i ett pressmeddelande

– Jag är uppväxt med Titti Sjöbloms leende artisteri och blir nästan lite "starstruck" av att få vara med och producera den här konserten. Vi har valt att också låta den vackra salongen på Kalmar teater ha en roll i sändningen. Nu när vi inte kan fylla salongen med levande publik kan vi istället låta salongen leva för vår publik, säger Urban Wedin på Länsmusiken i Kalmar län.

Sändningen går av stapeln den 6 mars klockan 17.00 och går att se via Camerata Nordicas hemsida.

Läs mer