Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dubbelt upp när Rydell släpper både sololåt och cover med Duran & Mollan

I fredags släppte Martin Rydell sin första låt på engelska, och igår söndag var det premiär för Duran & Mollans version av ”Rena rama ding dong”.
Duran & Mollan till vänster och Martin Rydell till höger, är både singelaktuella.
Duran & Mollan till vänster och Martin Rydell till höger, är både singelaktuella.
Foto: Pressbilder/kollage

Martin Rydells första låt på engelska heter ”Face it”, och går att höra här på Spotify. Han utlovar flera låtar framöver som han jobbat fram i sin ”coronabunker”.

I Duran & Mollan hörs Rydell som sidokaraktären Vaktis Allan. Duon som utgörs av Anna Rydell och Ida Seve har gjort en cover på ”Rena rama ding dong”, som Eva Rydberg och Ewa Roos framförde i årets melodifestival.

I låten hörs även Nicklas Brevestedt, alias Kapten Svartskägg, i vars studio låten spelats in.

”Vi håller nu tummarna för att vi ska få spela i sommar. Ett nytt manus är klart och fler nya låtar som kommer att släppas lagom till premiären”, hälsar gänget.

Läs mer