GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fler konserter på Stenhallen i Borgholm

Galleri Stenhallen i Borgholm hade sommarens första konsert i helgen, då Adée uppträdde. Redan kommande helg blir det nya konserter, med vitt skilda artister.
Publicerad 19 juli 2021
Britta Holger, Pernilla Ingvarsdotter och Sam Bäckström som tillsammans med Margareta Nilsson uppträder i Borgholm på fredag.
Britta Holger, Pernilla Ingvarsdotter och Sam Bäckström som tillsammans med Margareta Nilsson uppträder i Borgholm på fredag.

På fredag kväll, 23 juli, uppträder sopranen Pernilla Ingvarsdotter tillsammans med kammarmusikgruppen Trollman Quartet med konserten En trolsk upplevelse - med musik från barock till nutid. Konserten ges dessutom vid två tillfällen samma kväll, för att fler ska få plats.

”En konsert som tar dig med på magiska vingar med allt från barockmusik till Debussy och nutida toner", kommenterar arrangören.

Förutom Pernilla Ingvarsdotter utgörs Trollman Quartet av Britta Holger på oboe, oboe d’amore och blockflöjt, Sam Bäckström på cello och Margareta Nilsson på harpa.

På söndagen är det Baskery som står på scenen i Borgholm igen. Systrarna Bondesson, med ursprung från Kolstad, serverar stämsång, körsång, blues, rock och pop.

Efter den helgen återstår två spelningar på Stenhallen i sommar: Lola Regenthal den 7 augusti och Rotation den 11 september.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.