Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Föreställning på Krusenstiernska skjuts upp

Föreställningen Pappor på prov med Thomas Petersson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed i huvudrollerna är framflyttad ännu ett år.
Foto: Mats Backer

Det blir ingen föreställning på Krusenstiernska teatern i år heller. Föreställningen Pappor på prov skjuts upp till sommaren 2022.

”Vi har hoppats och väntat in i det sista på att förutsättningarna inför sommaren ska bli bättre och att restriktionerna om allmänna sammankomster ska kunna lättas. Med tanke på den smittspridning som fortfarande pågår har dock inte detta skett, och då vi inte längre kan vänta med att ta beslut för denna stora produktion så skjuts den nu framåt ytterligare ett år”, meddelar arrangören.

De som har köpt biljett kommer att kunna nyttja den motsvarande datum nästa år.

Här nedan kan du se en hälsning från Thomas Petersson.

Läs mer