unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Fotoklubb får ny ordförande: ”Jättespännande”

Kalmar fotoklubb har fått en ny ordförande i Helena Erngård som tar över efter avgående Boppe Perhamn som varit ordförande i närmare 20 år.

– Det har varit ett förtroende att leda klubben så länge, men nu när nya digitala arbetssätt krävs känns det som ett bra tillfälle att lämna över ordförandeklubban till Helena, säger Boppe Perhamn, i ett pressmeddelande.

Boppe Perhamn och Helena Erngård.
Boppe Perhamn och Helena Erngård.
Foto: Pressbilder

Helena Erngård blir klubbens första kvinnliga ordförande sedan starten 1948.

– Kalmar fotoklubb är en fantastisk mötesplats där vi oavsett ålder och bakgrund möts i ett gemensamt brinnande fotointresse. Det är så häftigt att utvecklas tillsammans och det ska bli jättespännande att se vad nästa steg blir, säger Helena Erngård.

Kalmar fotoklubb är en samlingsplats för fotointresserade och arrangerar bland annat fotoutflykter, workshops, inspirationskvällar med gästföreläsare och fotomarathon.

Läs mer