GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Härlig stämning och klackar i taket vid logdans

En lördag i början av september bjöd Lions in till logdans i Skälby loge för personer med funktionsvariation. Det blev både långbord och klackar i taket med omkring 200 deltagare. Bandet Rollatorz bjöd på många fina bitar som gick att svänga sina lurviga till.
Publicerad 22 september 2022

Se bilder från logdansen nedan:

bild 1/11
Mats Strömberg, Monica Mårdh, Mats Strömberg, Christer Gunnarsson, Karl Högberg, Hans Oscarson, C.G Hagelberg samt Britt Björklund från Lions var på plats.
Gästerna bjöds på fika i logen.
Många dansglada tog sig fram till scen när Rollatorz gjorde sig redo.
Vissa föredrog att fika och samtal, medan andra valde röra på sig.
Glada gäster som tog sig en sväng-om.
Sixten Karlsson, medlem i både Falken scoutkår och Lions, var på plats tillsammans med Daniel Alvhäll för att hjälpa till.
Henrik Mårtensson var en av gästerna som inte lämnade dansgolvet.
4326-  När bandet tog en paus återgick alla glada gäster till fika och samtal vid sina platser.
Dansbansduon Rollatorz, som består av Maria Lundgren och Diana Haraldzon, stod för musiken på scen.
Mats Strömberg, Monica Mårdh, Mats Strömberg, Christer Gunnarsson, Karl Högberg, Hans Oscarson, C.G Hagelberg samt Britt Björklund från Lions var på plats.
Gästerna bjöds på fika i logen.
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.