GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingegerd om nya låten och en blinkning till sommaren

Den 1 juni släppte Ingegerd Wessel sin nya singel ”Ett steg i taget”. En låt om de små sakernas betydelse och om små gärningar.
Publicerad 5 juni 2022 • Uppdaterad 7 juni 2022
Ingegerd Wessel
Ingegerd WesselFoto: Pressbild

– Jag hoppas att man ska känna närheten. Den handlar om de små sakerna och att uppskatta de små sakerna, men även en liten blinkning och tacksamhet till sommaren, säger Ingegerd.

Låten skrevs redan förra året men Ingegerd valde att hålla på den till precis rätt tillfälle.

– Den har legat och kokat. Jag ville släppa den sommarens första dag. Det är så roligt med ny musik, de blir som små bebisar. Jag hoppas den spelas och att den blir uppskattad.

Ingegerd har mer än 40 års erfarenhet i musikbranschen och har studerat vid Nordiska Visskolan och spelat i såväl Norge som Danmark och Finland. I sommar ger hon sig även ut på en liten miniturné.

– Jag har bra med spelningar i sommar. Det är många evenemang så jag hoppas publiken orkar med. Jag ska bland annat spela på ”Musik i byn” i Källa i juli. Då kommer även Anna Bergendahl, det kommer bli riktigt fint och det ska bli kul att möta sommarpubliken igen.

Kommande spelningar i närtid:

2/7 Oknöfestivalen *

6/7 Hullgrenska Gården, Pataholm

16/7 Engelsholm, Danmark *

21/7 Nynäs Café, Mönsterås *

26/7 Musik i Byn, Källa

27/8 Tibro Visfestival *

28/8 Vigrum Lidköping

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.