GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kim Stranne med band till Lada 1888: ”Det ska bli skitkul”

Den 4 september blir det konsert i Lada 1888 i Runsbäck, Öland. Det är Kim Stranne med band som kommer att damma av gamla godingar och även bjuda på nyskrivna låtar. Skivan ”Ett arv” som släpptes 2011 fyller även 10 år i år.
Publicerad 16 augusti 2021
Kim Stranne.
Kim Stranne.
Foto: Pressbild

– Jag och Michael Petersson skulle smygstarta igång och lira förra året, men vi vet väl alla hur det blev med det. Istället fick vi smygstarta igång denna sommaren, jag ville känna hur det var att gigga igen efter fyra års paus, säger Kim Stranne.

– Det var fruktansvärt kul och det lät vansinnigt bra. Ibland behöver man vila låtarna för att de ska få nytt liv. Då pratade vi om att det vore gött att kröna sommaren med en bandspelning.

Det är en förväntansfull Kim Stranne som kommer att ställa sig på Lada 1888:s scen.

– Det ska bli skitkul! Jag försöker att inte bli övertaggad och leka Springsteen i två timmar. Jag ska bara vara Kim Stranne och njuta av stunden.

En del av biljettintäkterna kommer att skänkas till organisationen Läkare utan gränser.

– Med tanke på vad som händer i Afghanistan och Haiti började jag fundera på vad vi kan göra. I samarbete med David Lönneborg, som sköter ljud och ljus, kom vi överens om att skänka lite pengar till Läkare utan gränser. Det är en bra och viktig organisation som är på plats där det händer. Även om man inte kan gå på konserten får man gärna skänka en peng.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.