KLART: De uppträder på Victoriakonserten

Diger lista av svenska artister uppträder på Victoriakonserten.
Publicerad 2 juli 2021
Sabina Dumba, foto: Alex Urombi – Benjamin Ingrosso, foto: Sandra Thomsson – Moonica Mac, foto: Josefine Laul.
Sabina Dumba, foto: Alex Urombi – Benjamin Ingrosso, foto: Sandra Thomsson – Moonica Mac, foto: Josefine Laul.

Nu står det klart vilka artister som kommer att stå på scen under Victoriakonserten den 14 juli. Det är en fullspäckad lista med artister som kommer att hylla Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag. Det är Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac och Sofia Jannok som kommer förgylla födelsedagen under den tv-sända konserten.

– Det känns väldigt inspirerande att kunna presentera ett så starkt uppställ av artister i år när vi har äran att välkomna tillbaka såväl kungafamiljen som några hundra personer i publiken. Jag är övertygad om att det kommer bli en fantastisk konsert, både live och på tv, säger Stephan Rimér, ansvarig för Victoriadagarna, i ett pressutskick.

Konserten äger rum inför en till antalet begränsad publik på Borgholms slott och sänds på SVT. Programledare är Yvette Hermundstad och Victoriapriset delas ut till Nils van der Poel.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.