GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Håkan Hellström kommer till Kalmar

Publicerad 24 oktober 2022
Håkan Hellström
Håkan HellströmFoto: Annika Berglund

Håkan Hellström har sålt ut Ullevi gång efter gång de senaste åren. Nu är det klart att artisten drar ut på sin första turné sedan 2017.

”Hej Helsingborg, Uppsala, Lysekil, Piteå, Kalmar, Jönköping, Karlstad, Halmstad, Örebro, Linköping, Stockholm och Oslo! Ser så mycket fram mot att komma till er i sommar. Kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor. Bara en vinter och en vår kvar!” skriver Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Den 14 juli 2023 kommer Håkan till Fredriksskans i Kalmar. Biljetterna släpps 29 oktober.

HÅKAN HELLSTRÖM LIVE 2023:

16 juni: Helsingborg, Sofiero Slott

21 juni: Uppsala, Botaniska Trädgården

30 juni: Lysekil, Pinneviken

8 juli: Piteå, Pite Havsbad

14 juli: Kalmar, Fredriksskans

15 juli: Jönköping, Elmiafältet

21 juli: Karlstad, Mariebergsskogen

22 juli: Halmstad, Brottet

28 juli: Örebro, Brunnsparken

29 juli: Linköping, Stångebrofältet

5 augusti: Stockholm, Stadion

11 augusti: Oslo, Øya

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.