GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klart: Hon leder Victoriakonserten

Publicerad 28 juni 2021
Yvette Hermundstad, programledare för Victoriadagen 2019.
Yvette Hermundstad, programledare för Victoriadagen 2019.
Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Det blir den folkkära programledaren Yvette Hermundstad som för tredje året i rad leder Victoriakonserten. I år hålls konserten inför några hundra åskådare på Borgholms slott.

– Det känns roligt och ärofyllt att för tredje gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan. Det är en så speciell dag och det känns speciellt kul att i år ha möjlighet att bjuda in lite publik för firandet på plats. Jag är som alltid förväntansfull och ser mycket fram emot att få hylla historiens 43:e Victoriapristagare. säger Yvette Hermundstad, i ett pressutskick.

Konserten sänds på SVT onsdagen den 14 juli klockan 21.00. Artisternsa som ska uppträda kommer att presenteras inom kort.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.