GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: RIX FM Festival kommer till stadsfesten i Kalmar: ”Äntligen”

Publicerad 11 maj 2022
Från festivalen 2019.
Från festivalen 2019.Foto: Mehdi Barakat

RIX FM Festival har varit ett återkommande inslag vid stadsfesten i Kalmar. Efter två års pandemiuppehåll ger man nu beskedet att festivalen återigen kommer att rulla ut i Sverige med full kraft.

– Det var tre år sen sist, men äntligen får vi komma ut i landet och träffa alla fantastiska lyssnare igen. Vi är så peppade och vi ses i sommar, säger RIX FM-programledarna Roger Nordin och Laila Bagge, i ett pressmeddelande.

I vanlig ordning kommer det att bjudas på aktiviteter och underhållning från några av Sveriges största artister.

Festivalen kommer till Kalmar den 12 augusti. Vilka artister som kommer är ännu inte presenterat.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.