GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Sandra slår upp portarna igen – två kvällar i december

Nöjesprofilen Thorbjörn Håkansson ser till att det åter kommer att dansas på golven i Sandras lokaler i Kalmar.
Publicerad 11 november 2021 • Uppdaterad 11 november 2021
Montage
Montage
Foto: Pressbilder

Till att börja med blir det två kvällar första veckoslutet i december. Men Thorbjörn hintar om fler kvällar.

– Kanske kan det bi mera på den legendariska adressen på Södra vägen 58 i Kalmar som nu går under namnet fd Sandra, säger arrangören Thorbjörn Håkansson i ett pressmeddelande.

Foto: Pressbild

Första kvällen går av stapeln fredagen den 3 december och då bjuds det på 80-talskväll, en Abba-tribute med bandet Waterloo och en Ledin-tribute med ”Vi e på gång”.

Dagen efter, lördagen den 4 december, återförenas Sandras gamla husband Tonix och bjuder på mogendans tillsammans med Streaplers.

– Tonix ligger i hårdträning nu för att åstadkomma en toppkväll.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.