KLART: Stjärnskott och populär musikgrupp till Öland

Publicerad 20 mars 2023
Bolaget och Hanna Ferm.
Bolaget och Hanna Ferm.Foto: Pressbilder

Mejeriviken i Borgholm fortsätter locka heta musikakter. Nu står det klart att Hanna Ferm och Bolaget kommer att bjuda på energifyllda konsertupplevelser vid det gamla mejeriet i Borgholm.

– En riktigt kul bokning, som kommer att dra till sig en ung publik till vår stad. Veronica Maggio och Miriam Bryant spelar dessutom på samma scen kvällen efter, så det kommer bli festivalstämning i Borgholm, säger Anders Magnusson, tillväxtchef på Borgholms kommun, i ett pressmeddelande.

Hanna Ferm slog igenom i tv-programmet Idol 2017 och har även deltagit i Melodifestivalen två gånger. Men det var efter debutsingeln på svenska ”För evigt” som hon blev en klar stjärna på Sveriges artisthimmel.

Bolaget är musikgruppen som fyller dansgolv efter dansgolv med låtar som ”Kan inte gå” och ”Dum”. Karriären startade 2019 och fyra år senare har deras låtar streamats över 180 miljoner gånger. Sommaren 2023 ger de sig ut på sin hittills största turné med spelningar i hela Norden.

Ferm och Bolaget spelar i Borgholm den 4 augusti.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.