Komiker kommer till Kalmar med showen ”Räkhäst”

En av Sveriges mest energiska komiker, Per Andersson, ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 54 föreställningar.
Publicerad 24 september 2021
Showen ”Räkhäst” kommer att innefatta sketcher, musik och vilda infall enligt Per Andersson själv.
Showen ”Räkhäst” kommer att innefatta sketcher, musik och vilda infall enligt Per Andersson själv.Foto: Robert Eldrim

Per Andersson är en av landets mest folkkära komiker och har synts i tv-program som Grotesco och Parlamentet. Han har även varit programledare för Melodifestivalen och spelat jultomte i julkalendern 2019.

Nu ger sig Per ut på en landsomfattande turné med sin nyskrivna enmansshow ”Räkhäst”.

– Räkhäst är en enmansrevy i min hjärna. Jag hittade en lapp som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Nu ser jag fram emot att rida ut på räkhästen med sketcher, musik och vilda infall och utforska vad ordet betyder. Att få göra det tillsammans med människor i hela Sverige känns superroligt, säger Per Andersson, i ett pressutskick.

Den 4 november 2022 kommer Per Andersson med sin räkhäst till Kalmarsalen.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.