Annons

Komikern Charlotta Björck redo för ”Bäst i test”: ”Det känns smickrande”

Nybrobördiga komikern och radioprataren Charlotta Björck är redo för ”Bäst i test” på TV4. Björck är en av fem panelmedlemmar i den nya säsongen.
– Det känns smickrande att man kallar mig för Nybroprofilen och det känns jättekul att få vara med i programmet, säger Charlotte Björck.
Publicerad 3 november 2023
Nybrokomikern Charlotta Björck.
Nybrokomikern Charlotta Björck.Foto: Pressbild/Ponyhans

Deltagarna i nästa års säsong av programmet presenterades i Nyhetsmorgon under fredagen, skriver Aftonbladet.

Komikern och radioprataren Charlotta Björck från Nybro är en av fem som kommer sitta i den stående panelen och göra programledarna Babben Larsson och David Sundin sällskap.

Annons

– Det känns smickrande att man kallar mig för Nybroprofilen och det känns jättekul att få vara med i programmet. Det är ett program som är roligt bara som det är. Visst behöver man göra väldigt mycket, men det är liksom inte en massa repetitioner. Det gäller att gå på känsla och vara snabb, säger Charlotta.

Inspelningarna av testerna skedde under sensommaren, men hur det har gått för panelen är inget Charlotta vet något om ännu.

– Man vet ju ingenting, det bara sätter igång och så ska man lösa uppgiften. Det gäller att vara lösningsorienterad.

Andra som kommer sitta i panelen är skådespelaren och komikern Johan Petersson, skådespelare och komikern Maria Lundqvist, poddaren och komikern Behrouz Badreh samt nöjesprofilen och journalisten Mauri Hermundsson.

Den 12 januari startar den nya säsongen. Nytt för i år är att programmet byter kanal från SVT till TV4, detta efter att rättigheterna för programmet blivit för dyrt för SVT.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons