GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lasse Berghagen sjukskriven – konsert flyttas fram igen

Det blir ingen Teddybjörnen Fredriksson på Krusenstiernska gården den 27 maj. Lasse Berghagen har blivit sjukskriven och konserten flyttas fram än en gång.
Publicerad 16 maj 2022
Krusenstiernska gården 2020
Krusenstiernska gården 2020Foto: Sara Jonasson

Från början skulle Lasse Berghagen uppträtt på Krusenstiernska sommaren 2021, men blev uppskjuten till i år på grund av sjukdom. När KalmarPosten pratade med Lasse Berghagen inför konserten i maj längtade han efter att åter få ställa sig framför publiken i försommarsolen.

Nu blir konserten dessvärre uppskjuten igen.

”Det är oerhört tråkigt och bittert att behöva meddela att Lasse Berghagen ännu en gång har blivit sjukskriven så tätt inpå konserten. Detta är helt utanför vår kontroll och vi hoppas på förståelse från er sida”, meddelar arrangören.

Det nya datumet för konserten blir fredagen den 26 augusti. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet och de som vill begära återköp kan göra så fram till den 1 juni.

”Lasse är sjukskriven men han är vid gott mod och mår bra och så det finns ingen anledning till oro. Lasse hade mer än gärna uppträtt men det är läkarens order att Lasse ska vila i några veckor. Då Lasse redan mår bättre så har vi snabbt kunnat spika ett nytt datum”, skriver arrangören.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.