GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Livepodd med Olof Lundh till kommer till Kalmar

Publicerad 20 december 2022
Olof Lundh kommer till Kalmar teater med sin livepodd.
Olof Lundh kommer till Kalmar teater med sin livepodd.Foto: Pressbild

Fotbollsjournalisten Olof Lundh som bland annat synar makthavare i fotbollsvärlden åker ut på turné med sin intervjupodd Lundh. Podden har rullat på och är numera uppe i 375 avsnitt och huvudpersonen själv berättar att trogna lyssnare kommer att delvis känna igen sig.

– Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken är att ha en eller två gäster som både kan prata framåtlutat inför den kommande säsongen och titta bakåt på det som ryms i ett nostalgiskt skimmer. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit, säger Olof Lundh, i ett pressmeddelande.

Den 17 mars kommer Olof Lundh och livepodden till Kalmar teater.

Turnéplan:

2023-03-01 Helsingborg, The Tivoli

2023-03-09 Malmö, Moriska Paviljongen

2023-03-11 Uppsala, Katalin And All That Jazz

2023-03-12 Skellefteå, Sara Kulturhus

2023-03-16 Landskrona, Landskrona Teater

2023-03-17 Kalmar, Kalmar Teater

2023-03-28 Stockholm, Södra Teatern

2023-03-29 Göteborg, Pustervik

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.