Annons

Miss Sister släpper singel med dj-artist

Ida Gratte, eller Miss Sister som hon kallar sig på scen, släpper en ny singel tillsammans med dj-artisten Rammor.
Publicerad 18 mars 2021
Ida Gratte
Ida GratteFoto: Linn Hanning

Ida Gratte har gjort flera samarbeten med olika producenter i världen. En dag hörde den tyska dj-artisten Rammor av sig till Ida på Instagram och ville att hon skulle sjunga på en av hans nya låtar.

– Han hade hört min röst på en låt och tyckte om den. Jag fick bakgrunden skickat till mig och jag gillade det. Det är lite chill house, säger Ida Gratte.

Annons

Ida fick även möjlighet att skriva text och melodi till musiken.

– Det blir oftast roligare när jag kan skriva under med mitt namn och att det är en låt jag kan stå för. Den här låten handlar bara om ren kärlek till alla nära och kära och mina hemtrakter. Det är lite av en hyllningslåt till dem.

Låten heter ”Never forget you” och släpps den 19 mars.

– Det är jättekul och spännande. Under våren har jag fem låtar på gång med olika dj:s. Sen har jag mina egna projekt på gång, men det är fortfarande lite hysch hysch än.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons