Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya musikfestivalen presenterar fyra akter

Den nya musikfestivalen Live at heart southeast släpper fyra nya akter.
Från vänster: Julia Alfrida, photo Amilia Öhberg SoukriKassandra, photo Daniela GyllenstenTonys Tears, photo Maja BringlerTribe Friday, photo Miranda Fredriksson
Från vänster: Julia Alfrida, photo Amilia Öhberg SoukriKassandra, photo Daniela GyllenstenTonys Tears, photo Maja BringlerTribe Friday, photo Miranda Fredriksson

Det var i mars som Talentcoach presenterade den stora nyheten om att man, tillsammans med Länsmusiken och Live at heart Örebro, startar en ny showcasefestival med namnet Live at heart southeast.

Släpper festivalen fyra nya akter som bland annat har kopplingar till Melodifestivalen och P3 Guld. Akterna som ansluter till festivalen är Tribe Friday, Tony's Tears, Kassandra och Julia Alfrida.

Sedan tidigare är indiepopartisten T & the Rex från Oskarshamn klar för festivalen.

– Vi är så exalterade att presentera dessa artister till festivalen. Vi har handplockat alla utifrån deras enorma potential och fantastiska musik och vi ser fram emot att visa upp dem för en internationell publik under vår digitala festival. Under april månad kommer vi fortsätta presentera akter och panellister till festivalen. Vi har fått ihop ett spännande program som kommer tilltala både branschfolk, artister och aspirerande studenter, säger projektledaren och bokaren Emelie Stockhaus i ett pressmeddelande.

Indierockbandet Tribe Friday var nyligen nominerade i kategorin ”Årets grupp” på P3 Guldgalan och har spelat i både Europa och USA.

Julia Alfrida, som är både artist och låtskrivare, deltog i årets Melodifestival med sin låt ”Rich”.

Kassandra släppte i år sitt debutalbum ”Fantasma Tragica” och låten ”No longer Lovers” har redan tre miljoner streams på Spotify.

Trots att Tony's Tears endast har släppt två singlar har man snappats upp av P3 och flera musikbloggar. De har även ingått i ett samarbete med modehuset Whyred.

Festivalen kommer att vara gratis för alla att titta på och går av stapeln 20-22 maj.

Läs mer