Annons

NybroTeatern släpper podd

NybroTeatern har sedan pandemin startade fått vidga sina vyer för att hitta nya sätt att underhålla på. Senast man stod på scen var under revyn i april 2019.
Publicerad 28 juni 2021
Foto: Pressbild

Man har redan hunnit göra och släppa en långfilm, Slutstation: Nybro – revyn som blev en film, och nu har man även gett sig in i podcastvärlden.

Podcasten heter ”Skratta då för f*n och är en sketchbaserad. Första avsnittet släpps idag 28 juni. Avsnitten innehåller både gammalt och nytt material.

Annons

”Titeln är tagen från Kjell Bergqvists klassiska citat från den kultiga svenska skräckfilmen ”Besökarna” och syftar på att nu behöver vi f*n få skratta lite efter den tuffa period vid haft och fortfarande befinner oss i”, skriver Robin Sörbom, ekonomi- och administrationsansvarig NybroTeatern, i ett pressutskick.

Medverkande i podden är Thea Lundgren, Caroline Ekström, Therés Nordström, Patrik Gräns, Ludvig Nyberg, Robin Sörbom.

Samtidigt firar föreningen 10 år och eftersom de inte kan stå på scen ännu uppmärksammar man detta genom att släppa nya och gamla filmer.

”Vi kommer släppa sketcher från tidigare revyer, bakomfilmer och även spela in och släppa nya videosketcher. Under november som är vår riktiga firarmånad, då vi bildades i november 2011, så kommer vi att släppa alla våra fyra revyer i sin helhet på vår Youtube-kanal, varav den första från 2012 i en remastrad version.”

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons