unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Filmtipset

Outtömligt underhållande bagatell

Foto: Jeff Neumann, HBO Nordic

Billions (Serie, säsong fem, måndagar på HBO Nordic)

Den ständiga dragkampen mellan den envisa distriktsåklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och den slingriga finanspampen Bobby Axelrod (Damian Lewis) har roat mig i snart fem år nu och än finns inget stopp i sikte. I femte säsongen av “Billions” är dynamiken mellan de två titanerna upplagd för succé och inhopp från skådespelar-ess som exempelvis Corey Stoll och Julianna Margulies bådar mycket gott.

I vanlig ordning lär det bli dräpande replikskiften, haglande popkultur-referenser och en oförutsägbar story som slirar mot ren absurditet. Det finns ingen tvekan om att detta är en polerad bagatell med tomma kalorier under ytan men underhållningsvärdet är så hisnande högt att man inte kan motstå frestelsen.

Läs mer