GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Premiär för Pappa Kapsyls nya musikvideo

”Sov min lilla tyrann” är namnet på Pappa kapsyls nya låt, som beskrivs som en vaggvisa. I helgen blir det videopremiär.
Omslaget till ”Sov lilla tyrann” är skapat av Ola Lindblom.
Omslaget till ”Sov lilla tyrann” är skapat av Ola Lindblom.

Låten släpptes i fredags den 14 maj, men på lördag blir det alltså premiär för tillhörande video, i en livestream på facebook.

”Videon har gjorts i samarbete med fansen som skickat in filmer, foton och teckningar. Jag har fått in så många bidrag att jag fick förlänga låten några takter för att få plats med alla”, förklarar Pappa Kapsyl, alias Carl-Otto Johansson.

I en tidigare livestream på facebook sa artisten att barnen gärna fick filma eller fota när de bäddade ner sina T-rexar, och snart började material till musikvideon ramla in i mejlkorgen.

”Jag har till och med fått en film från en familj på Island som nattar dinosaurier vid den aktiva vulkanen Fagradalsfjalls som sprutar lava i bakgrunden!”.

Läs mer