GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sista turnén: Nationalteaterns Rockorkester kommer till Kalmar

Fyra år efter senaste rundan ger sig Nationalteaterns Rockorkester till våren ut på vad som sägs bli den sista turnén.
Publicerad 25 augusti 2021 • Uppdaterad 25 augusti 2021
Nationalteaterns Rockorkester kommer till Kalmar nästa år.
Nationalteaterns Rockorkester kommer till Kalmar nästa år.
Foto: Björn Lindberg KONTORET

Att det ska bli den sista turnén poängteras med att den har fått namnet ”Sista chansen!”.

– En unik chans för oss att samlas igen och summera över 40 år av musikalisk glädje och fest runt om i hela landet. Vi ser fram emot att få möta vår publik igen, säger sångaren och gitarristen Ulf Dageby i ett pressmeddelande.

Övriga medlemmar är: Mattias Hellberg och Matilda Sjöström på sång, Håkan Svensson på gitarr, Ulf "Vinyl" Stenberg på keyboard, Kalle Gustafsson Jerneholm på bas och Håkan Nyberg på trummor.

Förvänta dig att få höra ”Livet är en fest”, ”Bängen trålar”, ”Hanna från Arlöv”, Barn av vår tid”, ”Jack the ripper” med flera när det klassiska progrockbandet står på Kalmarsalens scen den 12 februari nästa år.

Biljetter finns tillgängliga nu via nojet.se.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.