Södermörerevyn är taggade för premiär: ”Äntligen!”

På fredag är det premiär för Södermörerevyns ”Ännu mer livat på landet" – igen.
Publicerad 7 september 2021
Från premiären mars 2020.
Från premiären mars 2020.Foto: Mehdi Barakat

I mars 2020 fick Södermörerevyn ta emot stora applåder efter premiärföreställningen av ”Ännu mer livat på landet". Det skulle visa sig bli en kort säsong då pandemin satte stopp för resten av föreställningarna. Nu får publiken än ny chans att se föreställningen och fylla Bjursnäs Bygdegård med skratt.

– Vi är supertaggade och längtar efter att få träffa vår publik. Vi tyckte att revyn var för bra för att bara en publik skulle få se den. Det är lite ord vi får ändra om, men annars är det samma revy, säger Malin Almqvist, från Södermörerevyn.

Med anledning av restriktioner kommer publikantalet att begränsas till 125 istället för 300. Dessutom kommer vikväggar att öppnas upp för att göra lokalen stor och luftig samt att publiken har möjlighet att fika utomhus.

– Det är härligt att få gå in i en revybubbla. Äntligen är det dags igen!

Premiären äger rum den 10 september.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.