GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommarrock på Alsterbro camping: ”Känns jättekul”

I sommar fylls Alsterbro camping av både rockiga gitarriff och humor. Campingen som har en ny arrendator slår på stort och arrangerar inte mindre än fyra konserter. Samtidigt utvecklar man området med fler parkeringsplatser vid badplatsen och en ny lekpark på campingområdet.
Publicerad 20 februari 2022
Thomas Silver, Bonni Pontén och Nicke Borg kommer alla till Alsterbro i sommar.
Thomas Silver, Bonni Pontén och Nicke Borg kommer alla till Alsterbro i sommar.Foto: Pressbilder

Den som vill uppleva sommarrock på campingen får vara på tå. Det blir nämligen exklusiva och intima tillställningar då endast 100 biljetter finns till varje evenemang. Platsen är belagd vid vattenbrynet på campingen intill Store Hindsjön.

– Vi ser fram mot att sätta Alsterbro ytterligare på kartan över fantastiska sommarställen, säger Micke Hedlund på Alsterbro Camping i ett pressmeddelande.

Artisterna som kommer är:

• Noice forever – 1 maj

• Bonni Pontén från Asta Kask – 2 juli

• Thomas Järvheden – 23 juli

• Nicke Borg från Backyard Babies och Thomas Silver från Hardcore Superstar – 13 augusti

– Känns jättekul att kunna erbjuda våra besökare på svenska internationellt kända storstjärnor.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.