GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommartider hej hej – Gyllene Tider kommer till Kalmar

Nästa år sätter sig Gyllene Tider i turnébussen för en landsomfattande sommarturné som de kallar ”Hux Flux”.
Publicerad 19 oktober 2022
Gyllene Tider – bild från 1992.
Gyllene Tider – bild från 1992.Foto: Anders Andersson

Bandet från Halmstad har skapat odödliga klassiker som ”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”,”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta” och ”Kung av sand”.

2019 firade Gyllene Tider 40 år som band. Det firades med en turné där man spelade inför totalt en kvarts miljon människor runtom i Sverige och Norge. Det blev dock ingen avskedsturné, utan en lång paus.

– Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med med mina 70-talskompisar igen. Den brödra-relationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa så känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen, säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

Den omfattande sommarturnén består av 15 konserter och den 21 juli 2023 gästar man Fredriksskans i Kalmar.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.