Annons

Stand up-komikern Melody kommer till Kalmar: ”Personlig föreställning”

I slutet av februari kommer stand up-komikern Melody Farshin till Kalmar.
Publicerad 1 februari 2022
Foto: Illustration: Johan Samuelsson / Foto: Caroline Andersson

Tillsammans med Riksteatern åker Melody Farshin i februari ut på turné med sin föreställning ”Tre streck”. Föreställningen handlar bland annat om en identitetskris som kan uppstå när man behöver navigera mellan moderland, fosterland och miljonprogram.

– Publiken kan förvänta sig en väldigt personlig föreställning som dalar mellan skratt och allvar. Jag valde att slicea det till tre streck som påverkar och formar oss mycket i vårt identitetssökande, som miljonprogramsbarn och barn till föräldrar som har invandrat. Det är mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Jag hoppas att jag har lyckats förtydliga alla de tankar och konflikter som uppstår i våra huvuden till en begriplig och minnesvärd show, säger Melody Farshin i ett pressmeddelande.

Den 25 februari kommer Melody Farshin till Byteatern i Kalmar.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons