GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sundström med Taubetolkningar kommer till Kalmar

Publicerad 14 januari 2023
Stefan Sundström
Stefan SundströmFoto: Emil Tjarnstrom

Förra året sändes en dokumentärserie om Evert Taube där artisten Stefan Sundström agerade kapellmästare. Det resulterade i en serie tolkningar av Taubes låtskatt, vilka nu har samlats ihop till ett album – personligt tolkade av Stefan Sundström.

Till våren tar Stefan sina tolkningar ut på turné och den 19 april kommer han till Kalmar teater.

”Jag kommer att turnera med lite Taubelåtar. Tillsammans med Sveriges jazzelit. Elit är ett jävligt fånigt ord, men jag säjer det för att jag vill att ni kommer och kollar. Hursomhelst är mina medmusiker världsbäst: Martin Hederos på piano och Dan Berglund på kontrabas. Hoppas ni diggar plattan och lajvet”, skriver Stefan Sundström.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.