Annons

Sweden rock ställs in

På tisdagen meddelar arrangören att man även i år blir tvungna att ställa in festivalen som skulle gått av stapeln i juni.
Publicerad 30 mars 2021
Foto: Mostphotos

”Alla förberedelser och förhoppningar till trots, står det nu klart att det inte finns några möjligheter att genomföra Sweden Rock Festival i år heller. Istället skiftar vi nu vårt fokus till 2022 och ser då fram emot en mer minnesvärd festival än någonsin”, skriver arrangören på sin hemsida.

Personer som har köpt biljetter kommer att kunna använda dessa till nästa års festival istället. Det kommer även gå att lösa in biljetterna och få pengarna tillbaka.

"Vi saknar er och att få genomföra festivalen något enormt, och nu blickar vi framåt mot oförglömliga dagar i Norje den 8 - 11 juni 2022”, avslutar arrangören sitt meddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons