Annons

Titti Sjöblom bjuder på populära örhängen från svunna tider på Kalmar teater

På lördag är det dags för Titti Sjöblom och hennes man, gitarristen och sångaren Ehrling Eliasson, att uppträda på Kalmar teater under en publikfri konsert som livestreamas på nätet.
Publicerad 4 mars 2021
Titti Sjöblom och maken Ehrling Eliasson ger konsert på Kalmar teater på lördag. Publiken får dock avnjuta musiken hemifrån.
Titti Sjöblom och maken Ehrling Eliasson ger konsert på Kalmar teater på lördag. Publiken får dock avnjuta musiken hemifrån.Foto: Danish Saroee

Som KalmarPosten tidigare rapporterat utlovar Sjöblom och Eliasson ”populära örhängen från svunna tider” med schlagers och visor från 30-, 40- och 50-talen av Evert Taube, Perne Paddock, Kai Gullmar, Lasse Dahlqvist med flera.

Uppbackning på scen får de av Hanna Helgegren Camille Vasseur på violin, Alva Rasmussen på viola, Sabina Sandri-Olsson på cello och Joel Malmborg på bas från Camerata Nordica. För stråkarrangemangen står Nils-Petter Ankarblom och Christopher Kandelin.

Konserten arrangeras av Camerata Nordica i samarbete med Kalmar kommun och kan ses här helt gratis.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons