GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tunga artistnamn till Slottshotellet: ”Är jättelycklig”

I fjol drog Anders Hansson Skaret igång konceptet ”Stjärnorna på Slottshotellet” i Kalmar. Det blev fyra intima konserter med Ola Salo, Tommy Körberg, Lisa Nilsson och Uno Svenningson – och det blev succé. Nu är det klart att konceptet med intima konserter på Slottshotells innergård kör vidare.
Publicerad 29 april 2022
Slottshotellets innergård – Foto: Mostphotos. Anders Hansson Skaret – Foto: Wilhelm Nilsson.
Slottshotellets innergård – Foto: Mostphotos. Anders Hansson Skaret – Foto: Wilhelm Nilsson.

I år är det Lisa Miskovsky, Plura och Eric Gadd som kommer att gästa den intima innergården på Slottshotellet.

– Jag är jättelycklig att vi får till det i år också. Jag brottas med både för- och nackdelar med Slottshotellet. Min akilleshäl är att vi inte får in så mycket folk, 150-170 personer, så jag får trolla rätt mycket med mitt kontaktnät och mina knän för att få det att gå ihop. Men det gör ju som besökare att man känner sig lite mer utvald, det blir en otrolig inramning, säger Anders Hansson Skaret.

– Ola, Tommy, Lisa och Uno var otroligt nöjda med upplägget förra året och har pratat gott om det. Så när jag började fiska för i år fick jag bra respons.

Om Anders Hansson Skaret själv får bestämma kommer Sveriges artistelit att fortsätta komma till den lilla innergården till hotellet.

– Det känns fantastiskt kul och det var målsättningen när jag började förra året. Det kändes varmt i hjärtat och jag vill att det ska bli en tradition, och där är vi snart. Jag har redan planer för 2023, men det kan jag inte prata om än. Nu ska vi ha ett magiskt 2022 först.

Då kommer artisterna:

Lisa Miskovsky – torsdag den 4 augusti

Plura – fredag den 5 augusti

Eric Gadd – söndag den 7 augusti

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.