GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Valborg firas med rockabilly i Blomstermåla

På valborgsmässoafton blir det rockabillykväll i Folkets hus i Blomstermåla.
– En större satsning vi gör nu, säger Fredrik Kling, Föreningen Folkets Hus Blomstermåla.
Publicerad 19 april 2022

Valborg kommer inte bara firas in med eldar utan även med rockabilly i Blomstermåla. Två akter är bokade till kvällen och det är det lokala bandet The Snapshots.

– Vi försöker satsa på att boka in lite lokala band. Det känns jättetrevligt att de ska spela.

Huvudakten är inga mindre än John Lindberg trio.

– I rockabillygenren är det ett stort band som dragit mycket publik förut. Vi ser väldigt mycket fram emot valborg. Vi har inte haft rockabilly på några år, så vi hoppas det finns ett sug. Det är en större satsning vi gör nu och vi hoppas att publiken ska hitta oss. Vi ser fram emot en ösig kväll.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.