GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vändningen: Musik på Larmtorget blir av

Det blir en höst med konserter på Larmtorget i Kalmar.
Publicerad 15 september 2021
Kalmarfavoriterna Larz-Kristerz och melodifestivalprofilen Anna Bergendahl ställer sig på Larmtorgets scen i höst.
Kalmarfavoriterna Larz-Kristerz och melodifestivalprofilen Anna Bergendahl ställer sig på Larmtorgets scen i höst.
Foto: Pressbilder / Montage

I slutet av augusti kom beskedet om att Musik på Larmtorget var tvunget att ställas in.

– Det är jättetråkigt, men eftersom den första konserten skulle ha ägt rum redan den 9 september var vi tvungna att fatta ett beslut, förklarade Destination Kalmars vd Åke Andersson beslutet.

Men sista ordet var tydligen inte sagt. När regeringen beslutade om att häva restriktionerna den 29 september började Destination Kalmar snabbt kika på möjligheten för att bjuda på musikfest i höst.

Idag kom beskedet – det blir fyra konserter på Larmtorgets scen i höst.

– Musik på Larmtorget är en populär tradition i Kalmar och vi vet att det är många trogna besökare som har längtat efter att evenemanget ska kunna komma tillbaka. Det betyder också mycket för de restauranger och butiker som finns i stadskärnan. När beskedet om borttagna restriktioner kom började vi därför genast undersöka om det var möjligt att genomföra några av konserterna. Det var det och vi känner att vi har fått ihop ett bra program, säger Åke Andersson, vd för Destination Kalmar och ansvarig för Musik på Larmtorget, i ett pressutskick.

Programmet för Musik på Larmtorget 2021

Torsdagen den 30 september kl. 19: Anna Bergendahl

Lördagen den 2 oktober kl. 14: Nanne Grönvall

Lördagen den 9 oktober kl.13: Larz Kristerz

Lördagen den 9 oktober kl. 17: Noice

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.