unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

20-åring döms för misshandel på fest

En man i 20-årsåldern från Kalmar döms för misshandel efter att ha slagit till en person på en fest i Nybro.
Foto: Agnes Aronsson

Det var den 6 september 2020 som mannen befann sig i Nybro för en fest. 20-åringen ska i ett påverkat tillstånd ha börjat bråka med en annan festdeltagare. De skrek och knuffade på varandra och till slut slog 20-åringen till den andre festdeltagaren i ansiktet.

Det framgår av bland annat vittnesuppgifter att det var 20-åringen som inledde konfrontationen och att det inte fanns något hinder för honom att gå från platsen.

Det är oklart om 20-åringen slog till den andre festdeltagaren med öppen eller knuten hand, men slaget ska i vart fall ha varit relativt hårt som gav en längre periods smärta.

”I beaktande av samtliga omständigheter är gärningen inte att bedöma som ringa brott. NN ska alltså dömas för misshandel”, skriver tingsrätten i domen.

20-åringen döms mot sitt nekande och påföljden blir sammanlagt 18 000 kronor i dagsböter.

Läs mer