GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brand vid konditori – blomlåda fattade eld

Publicerad 10 augusti 2022
Räddningstjänsten Nybro
Räddningstjänsten NybroFoto: Agnes Aronsson

Vid 12.30 på onsdagen larmades räddningstjänsten till Madesjö i Nybro kommun. Enligt larmet som inkommit till SOS Alarm brann det på marken under en balkong, invid Sandbergs konditori.

– Av oklar anledning hade en blomlåda fattat eld. Räddningstjänsten var där och la på vatten. Man hade nog hunnit använda brandsläckare innan räddningstjänsten kom men det rök fortfarande lite så de la på lite mer vatten, säger Jesper Berglund vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Ingen person ska ha kommit till skada. Räddningstjänsten har lämnat platsen.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.